Welcome Gorgeous!

Welcome Gorgeous!

09 January 2012

Testimoni Produk Mary Kay


Nmpk pic kt sebelah ni..sekali tngok biasa jer...2 kali tengok memang luar biasa.. jgn tengok lesung pipit...lesung pipit Kak Has memang kt situ x g mana2.. Merupakan BC MARY KAY hanya menggunakan prodok Mary Kay, Mary Kay dan Mary Kay.. Sblm ini beliau menggunakan produk terkenal dari Jepun selama 5 thn...lama tu.. Jeragat mula kelihatan dan terus bertukar kpd MARY KAY dan inilah hasilnya..
serius.. Kulit lebih anjal, berseri dan yang paling penting muka maintain umur jer berubah.TURN BACK TIME..ok tak..???

Ok Story telling plak..
Pes time jumpa Kak Has ni...(klu lihat live lg real) Masa g kelas Mary Kay lah ramai kat situ membahasakan diri mereka kak..,kak...,kak.., cuak juga mula2 tu...maklumlah muka muda2 tapi perasan Kakak.. :P Dah Join MARY KAY baru ku tahu yg ramai2 tu...muka baby, bayi face..tu memang lebih berumur dari aku... RASA tercabar....tanam rasa semangat nk celen..CELEN DIRI SENDIRI>>> : D

Gambar Terbaru em...makin berseri-seri...
Me...OTW.. :P
Tq Kak Hasni Daud

No comments:

Post a Comment